Eğitim Detayları

Course Image
Katılımcı : 447

Türk Mutfak Tarihi ve Kültürü

Açıklama

Bu dijital içerik  Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) üzerinden Genel Müdürlüğümüzce eş zamansız olarak uygulanacaktır.

Programın Amaçları

Kurs programını bitiren bireyin;

  1. “Kültür” ve “Beslenme” kavramları hakkında bilgi edinme,
  2. Orta Asya Dönemi Türk mutfak kültürünü tanıma,
  3. Türkiye Selçuklu ve Beylikler Dönemi Türk mutfak kültürünü tanıma,
  4. Osmanlı Dönemi Türk mutfak kültürünü tanıma becerilerini edinmesi amaçlanmaktadır.

 

Programa Giriş Koşulları

e-Devlet’e erişimi olan tüm bireyler.